Wednesday, August 19, 2009

Local Organic Produce - Delivered to Your Door


Community Supported Agriculture (CSA), is a community of individuals that as a group subscribe on a weekly basis to receive organic vegetables and fruits from a local organic farm.



Annette Wilson is a coordinator for a local CSA in Phoenix and with the support of Chef Mike and Kenneth Breeze, wants to offer fresh organic fruits and vegetables to The edge & Venu to be delivered to the community once a week.
COMMITTMENT IS FOR A 12-WEEK CYCLE. WE WILL DELIVER THE FOOD TO THE EDGE AND VENU ONCE A WEEK ON A DAY AND TIME THAT IS AGREED ON BY THOSE PARTICIPATING.
COST IS $240 FOR 8 BUNDLES. THAT IS $20 A WEEK. IF 8 BUNDLES IS TOO MUCH YOU CAN SPLIT IT WITH ANOTHER PERSON. AT THE END OF THE 12 WEEKS YOU CAN CONTINUE WITH THE PROGRAM FOR ANOTHER 12-WEEK PROGRAM.
THE LOCAL FARM WE DEAL WITH OFFERS A VARIETY OF ITEMS THROUGHTOUT THE YEAR. SOME OF THE ITEMS COMING IN OUR NEXT CYCLE STARTING IN SEPTEMBER WILL BE ONIONS, GREEN BEANS, TOMATOES, SALAD MIX,KALE, ROAST CHILI PEPPERS, TURNIPS, RED BELL PEPPERS, APPLES.
WEEKLY PORTIONS GENERALLY SUPPLY A VEGGIE PORTION DAILY FOR A COUPLE OR SMALL FAMILY(ABOUT HALF A GROCERY BAG FULL) A LOT OF OUR VEGETABLES ARE HEIRLOOM VEGETABLES BRED FOR FLAVOR, NOT FOR LOOKS.


Contact:
Annette Wilson (CSA Coordinator) yogaatheart@aol.com
602-861-2557


And mention Ken Breeze to get a discount ;-)

No comments:

Post a Comment